Joi, 02 Martie 2023 00:28

A apărut primul număr din acest an al revistei Horeca România Recomandat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primul număr din acest an al revistei Horeca România a apărut în ultima zi a lunii februarie.

Cover-story-ul este dedicat chef-ului restaurantului Kane,Cătălin Bejenariu, care dezvăluie cititorilor modulîn care își conduce echipa și detaliază care sunt tendințele culinare ale momentului, atât în lume, cât în România. 

Alte câteva titluri din cuprinsul acestui număr: Unde sunt profesioniștii turismului românesc?; Identificarea unui concept: elemente, studiu, locație ;Trenduri în designul ospitalier de lux; Tendințele în industria vinului pentru 2023; Nevoia de noi competențe în pregătirea profesională în turism.

Revista poate fi citită online AICI

Citit 623 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2023 01:26

Pivnicer

Ultima zi a șederii noastre în Portugalia, a noua din ultima aventură europeană, a fost cumva una de tranzit. Am trăit dubla tristețe a despărțirii de Lisabona&Faro, adică de Lusitania, și de Dani, studentul nostru cu bursă Erasmus pe care aveam să-l revedem acasă abia peste o lună și jumătate.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate