Miercuri, 24 Aprilie 2019 19:57

A patra ediție a RO-WINE I THE INTERNATIONAL WINE FESTIVAL OF ROMANIA va avea loc în 25 și 26 mai Recomandat

Scris de Vestik
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În 25 și 26 mai, la București, va avea loc o nouă ediție a RO-WINE I THE INTERNATIONAL WINE FESTIVAL OF ROMANIA. Festivalul, organizat de Marinela V. Ardelean, alături de frații Liviu și Mihai Popescu, a ajuns la a patra sa ediție bucureșteană.

Primul eveniment din România dedicat integral vinurilor premium și de lux va pune la dispoziția oaspeților, pentru prima oară, la Fratelli Studios - gazdă RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - un spațiu destinat exclusiv produselor gourmet și demonstrațiilor de live cooking. Urmând modelul consacrat al edițiilor anterioare, accentul va fi pus pe interacțiunea directă dintre oaspeți și proprietarii de crame, podgorii sau producătorii gourmet.

Ambasadorii RO-Wine, Virgil Ianțu și Nicolae și Alina-Maria ai României, vor invita publicul să deguste peste 350 de vinuri de top și produse gourmet tradiționale sau internaționale.

Iubitorii de vinuri vor avea parte și de o zonă VIP, unde se vor putea întâlni cu peste 100 de vinuri superpremium, prezentate de specialiști de top în domeniu, dar și cu o selecție specială de Champagne.

Pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor din industria horeca - barmani, somelieri, chef-i etc., - accesul acestora va fi gratuit, în baza înregistrării online prealabile.

Citit 436 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2019 20:28

Pivnicer

Poate părea neobișnuit să scrii un reportaj la un an și mai bine de la întâmplare. Cum nu a mai fost timp atunci, în primăvara lui 2018, pe când colindam Novi Sadul ca pe un alt acasă, am zis să înșir cuvintele acum, în anul tuenti-tuenti, cum se spune la noi la Bruxelles, vorbă de prim-ministru corigent la toate.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate