Miercuri, 24 Aprilie 2019 19:57

A patra ediție a RO-WINE I THE INTERNATIONAL WINE FESTIVAL OF ROMANIA va avea loc în 25 și 26 mai Recomandat

Scris de Vestik
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În 25 și 26 mai, la București, va avea loc o nouă ediție a RO-WINE I THE INTERNATIONAL WINE FESTIVAL OF ROMANIA. Festivalul, organizat de Marinela V. Ardelean, alături de frații Liviu și Mihai Popescu, a ajuns la a patra sa ediție bucureșteană.

Primul eveniment din România dedicat integral vinurilor premium și de lux va pune la dispoziția oaspeților, pentru prima oară, la Fratelli Studios - gazdă RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - un spațiu destinat exclusiv produselor gourmet și demonstrațiilor de live cooking. Urmând modelul consacrat al edițiilor anterioare, accentul va fi pus pe interacțiunea directă dintre oaspeți și proprietarii de crame, podgorii sau producătorii gourmet.

Ambasadorii RO-Wine, Virgil Ianțu și Nicolae și Alina-Maria ai României, vor invita publicul să deguste peste 350 de vinuri de top și produse gourmet tradiționale sau internaționale.

Iubitorii de vinuri vor avea parte și de o zonă VIP, unde se vor putea întâlni cu peste 100 de vinuri superpremium, prezentate de specialiști de top în domeniu, dar și cu o selecție specială de Champagne.

Pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor din industria horeca - barmani, somelieri, chef-i etc., - accesul acestora va fi gratuit, în baza înregistrării online prealabile.

Citit 199 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2019 20:28

Pivnicer

Fără să fim șefi de stat, mari maeștri de lojă ori mici somități pe scara socială, călătoria noastră din 2019 la Drăgășani, de Ziua Bunicii Maria Știrbey, a trecut fortuit prin Sibiu. Cu o lună înaintea evenimentului, nu mai erau de găsit locuri de cazare acceptabile în zona Drăgășaniului pe o rază de 50 de kilometri, așa că am avut bucuria să revedem Hermannstadt-ul și să-i savurăm bunătățile.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate