Miercuri, 30 Martie 2016 10:29

Momente deosebite în compania vinului: WineUp In the City! Recomandat

Scris de CDViN
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Timp de trei zile, în cadrul festivalului de cultură a vinului WineUp, desfășurat la  Cluj-Napoca, în oraș vor avea loc evenimente deosebite sub genericul WineUp In the City! Iată, în continuare, programul acestora.01 - 03 aprilie, după ora 21.00

Rezervaţi-vă serile pentru momente deosebite în compania vinului şi a atmosferei WineUp! Vă pregătim cine gastronomice cu Master Sommelier şi Master of Wine, întâlniri de networking, degustări într-un cadru special, totul sub egida WineUp In the City
Programul complet îl găsiţi mai jos, iar rezervări şi achiziţii de bilete se pot face pe site-ul www.wineup.ro sau pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
   
Vineri 01/04

Dilema Veche, vinul vechi - Seara culturală la Restaurantul Boema

Este vorba despre o întâlnire în premieră pentru Cluj, o seară exclusivistă WineUp în the City, cu redacţia Dilema Veche şi cu invitatul special al revistei, criticul şi istoricul literar Dan C. Mihăilescu.
Se va vorbi despre relaţia dintre vin şi literatură, în compania vinurilor de la Davino, a ospitalităţii boeme şi a muzicii live.
Aici puteţi trăi o experienţă culturală cum rar se poate organiza într-un cadru atât de ofertant.
Accesul la acest eveniment se face doar pe bază de invitaţie, iar locurile sunt limitate.

Vineri 01/04

Confidenţial by Cramele Recas

O degustare specială la care participanţii vor avea oportunitatea să încerce, în avanpremieră, vinuri şi sortimente noi în portofoliul Cramelor Recas.
Reprezentanţii Recas va invită să degustaţi, să testaţi şi dezbateţi vinurile direct cu CEO-ului Cramelor Recas, Philip Cox.
O seară de networking la magazinul Comtesse du Barry, cu focus pe noutăţile Cramelor Recas
   
Vineri 01/04

Glamour Sparkling Night la Restaurantul Da Vinci - cina gastronomica cu un invitat special: Master of Wine Essi Avellan

Nu puteţi rata această cină gastronomica organizată în jurul efervescentei şampaniei!
Va fi o seară magică la Restaurantul Da Vinci în care meniul pregătit, ambianta profesionistă, priveliştea spectaculoasă şi invitaţii de marcă internaţională vor da tonul unei experienţe memorabile
Essi Avellan Master of Wine din Finlanda va susţine prezentarea şampaniilor oferite de Ruinart, partener al evenimentului, într-un cadru elegant şi rafinat oferit de Da Vinci.
Costul evenimentului pentru o persoană este de 250 RON, iar locurile sunt limitate.

   
Vineri 01/04

Steak N’ Wines la Adi Steakhouse - cina gastronomică în parteneriat cu Gitana Winery

Vă dăm o şansă deosebită în cadrul WineUp în the City să încercaţi un meniu special la Adi Steakhouse, pregătit de Chef Cook Nicu Crăciun, cu o selecţie de vinuri puternice aduse de Gitana Winery, din Republica Moldova.
Pe lângă răsfăţul simţurilor dumneavoastră, veţi putea dezbate la un pahar de vorbă cu Lilia Dulgher-Cernei, coproprietar Gitana dar şi cu Nicola Tucci, vinificatorul lor, despre ce înseamnă producţia de vin în Moldova astăzi şi cum se integrează vinurile lor în piaţa românească, respectiv cea internaţională
Chef Nicu Crăciun vă va povesti despre munca lui din bucătărie şi ce înseamnă să pui toată pasiunea în preparatele pe care le oferi clienţilor tăi
Costul evenimentului pentru o persoană este de 200 RON, iar locurile sunt limitate.
   
Vineri 01/04

Gaja Wines la Via - cina gastronomica în parteneriat cu Vinimondo

Este vorba despre o cină gastronomica în colaborare cu Vinimondo; o întâlnire de socializare elegantă, într-o atmosferă plăcută, totul pregătit cu profesionalismul şi excelenta personalului de la Via.
Atât portofoliul de vinuri Gaja pregătit, cât şi preparatele culinare vă vor surprinde simţurile şi vă vor dezvolta pasiunea pentru gusturi şi arome.
Cina gastronomică va sta sub auspiciul descoperirii de noi texturi şi asocieri culinare, iar discuţiile de după vor fi întreţinute de gazdele locaţiei.
Costul evenimentului pentru o persoană este de 190 RON, iar locurile sunt limitate.
   
Sâmbătă 02/04

WineUp Gala Dinner - gala de premiere şi cina gastronomica la Hotel City Plaza, restaurant Marco Polo

Toate conceptele şi valorile WineUp se reunesc sâmbătă seara, în 2 aprilie, într-un singur loc: Gala WineUp! Oameni, Vinuri, Pasiune, Elegantă, Profesionalism! Toate se vor îmbina într-o cină gastronomica festivă organizată cu partenerii noştri la Hotel City Plaza!
Este seara tuturor actorilor implicaţi în cele patru mari elemente WineUp: WineUp Fair în Transylvania, WineUp Masterclass, WineUp Official Selection şi WineUp în the City.
Distincţiile WineUp vor fi anunţate într-un cadru fastuos pregătit de organizatorii târgului, iar prezentarea oficială o va face Master of Wine Peter McCombie, alături de creatoarea conceptului WineUp, Ioana Bidian Micu.
Meniul Galei WineUp va rămâne un mister până în momentul anunţării selecţiei oficiale.
Costul evenimentului pentru o persoană este de 200 RON, iar locurile sunt limitate
   
Duminica 03/04

Bring Your Own Bottle - party de final WineUp

Aşa cum îi stă bine oricărui eveniment important care îşi respectă oamenii dedicaţi, finalul WineUp Fair în Transylvania va fi punctat cum se cuvine la petrecerea Bring Your Own Bottle, un eveniment WineUp În the City care se desfăşoară pe toată durata anului în Cluj-Napoca.
Vinuri, muzică, voie bună, oameni frumoşi: o seară de sărbătoare în familia WineUp.
Ne aşteptam să tragem linie la un festival de trei zile dedicat vinurilor, pasiunii, comunităţii, ideilor şi dezvoltării conceptului WineUp şi să povestim la un pahar cu vin - cum altfel? - despre ce ne rezervă viitorul.
Noi asigurăm atmosferă, dumneavoastră aduceţi vinurile.
Taxa de participare pentru o persoană este de 40 RON; locurile vor fi limitate.
   
WineUp Official Selection

Noutatea acestei ediţii este conceptul WineUp Official Selection, o evaluare de talie naţională şi internaţională a unor probe selectate din gamele expozanţilor.
Membri juriului vor degusta vinurile producătorilor şi vor face o evaluare argumentată, cu oferirea unui feedback corect despre calitatea vinurilor, raportul calitate-pret, previziuni şi recomandări privind prezenţa acestor vinuri pe piaţa naţională şi internaţională.
WineUp Official Selection va fi jurizata de nume mari în industria internaţională a vinurilor: MW Essi Avellan din Finlanda, membră a juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, MW Peter McCombie, membru al juriului Internaţional Wine Challenge, MS Adam Pawlowski, Elod Adam CWE.
WineUp Official Selection va deveni ghidul tuturor în alegerea vinurilor.

Citit 1028 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 10:54

Pivnicer

Dacă privim înapoi, de-a lungul anului care a trecut, ne dăm seama că 2020 confirmă zicala romană că un an bisect este un an funest. Cu toată tristețea care a cuprins lumea și care ne-a cuprins și pe noi, o mică dar activă comunitate de iubitori de vin care a pierdut recent multe ființe dragi, am consemnat totuși în anul care a trecut și câteva evenimente fericite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate