Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 02:35

Vinurile marca "Elvis Presley" ar putea ajunge şi în România Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
76a5a396b2901c462de1d3792c435c04.jpg 76a5a396b2901c462de1d3792c435c04.jpg

Degustări în ritm de Rock ‘N’ Roll

Elvis Presley Enterprises Inc. a acordat recent licenţa deschiderii unor restaurante tematice pentru Europa Centrală şi de Est către EAD International Group. Printre ţările în care ar putea fi inaugurate în curând asemenea restaurante se numără Albania, Macedonia, Serbia, Georgia, Lituania, Letonia, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia, Rusia şi România.

"Elvis American Diner" este un concept unic de restaurant care oferă clienţilor o experienţă sută la sută americană, într-un decor inspirat de Elvis Presley. Deschiderea unui asemenea restaurant în România ar putea introduce pe piaţa autohtonă cele patru vinuri-vedetă ale Elvis Presley Wine Cellars: Jailhouse Rock™ Merlot, The King of Rock ‘N’ Roll™ Cabernet Sauvignon, Blue Suede™ Chardonnay şi Blue Hawaii® Riesling.
 
   În acest moment există două restaurante "Elvis American Diner" operaţionale în zonă. Ambele funcţionează în Georgia.

   "De la începutul carierei sale, Elvis a avut o puternică audienţă internaţională", a declarat Jack Soden, preşedinte şi CEO al Elvis Presley Enterprises, Inc. "În plus, popularitatea sa a crescut în ultimii ani. Suntem de părere că acest lucru se datorează creşterii audienţei internaţionale a muzicii şi filmelor lui Elvis datorită reţelelor sociale virtuale şi a internetului".

 Popularitatea lui Elvis este aceeaşi chiar şi la câteva decenii de la moartea sa. Presley a fost declarat recent cetăţean de onoare al Budapestei. Un parc al capitalei Ungariei a primit numele artistului american.


Citit 1791 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:25

Pivnicer

Numărănd toate titlurile, fotografiile, link-urile celor 365 de zile din 2018, ne dăm seama că am avut parte de un an plin-plin-plin, în care ne-au lipsit în nici un caz entuziasmul, periplurile, aventura. Au fost atât de multe evenimente, cu paste și clătite, cu emu și Tămâioase Negre, cu calamari și vițe străvechi, că unele au rămas pur și simplu fără cronică.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate