Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 02:35

Vinurile marca "Elvis Presley" ar putea ajunge şi în România Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
76a5a396b2901c462de1d3792c435c04.jpg 76a5a396b2901c462de1d3792c435c04.jpg

Degustări în ritm de Rock ‘N’ Roll

Elvis Presley Enterprises Inc. a acordat recent licenţa deschiderii unor restaurante tematice pentru Europa Centrală şi de Est către EAD International Group. Printre ţările în care ar putea fi inaugurate în curând asemenea restaurante se numără Albania, Macedonia, Serbia, Georgia, Lituania, Letonia, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia, Rusia şi România.

"Elvis American Diner" este un concept unic de restaurant care oferă clienţilor o experienţă sută la sută americană, într-un decor inspirat de Elvis Presley. Deschiderea unui asemenea restaurant în România ar putea introduce pe piaţa autohtonă cele patru vinuri-vedetă ale Elvis Presley Wine Cellars: Jailhouse Rock™ Merlot, The King of Rock ‘N’ Roll™ Cabernet Sauvignon, Blue Suede™ Chardonnay şi Blue Hawaii® Riesling.
 
   În acest moment există două restaurante "Elvis American Diner" operaţionale în zonă. Ambele funcţionează în Georgia.

   "De la începutul carierei sale, Elvis a avut o puternică audienţă internaţională", a declarat Jack Soden, preşedinte şi CEO al Elvis Presley Enterprises, Inc. "În plus, popularitatea sa a crescut în ultimii ani. Suntem de părere că acest lucru se datorează creşterii audienţei internaţionale a muzicii şi filmelor lui Elvis datorită reţelelor sociale virtuale şi a internetului".

 Popularitatea lui Elvis este aceeaşi chiar şi la câteva decenii de la moartea sa. Presley a fost declarat recent cetăţean de onoare al Budapestei. Un parc al capitalei Ungariei a primit numele artistului american.


Citit 2143 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:25

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate