Miercuri, 30 Martie 2011 21:34

Seară cu Chardonnay la Enoteca de Savoya Recomandat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Într-o joi, rendez-vous la Timişoara cu Cramele Halewood

    În 24 martie, la Enoteca de Savoya din Timişoara, patru dintre "vestici" s-au bucurat de prezentarea de vinuri făcută de domnul Alfred Binder, Business Development Manager al Cramelor Halewood. Degustarea a început cu un vin alb din gama Vitis Metamorfosis (această gamă a apărut ca urmare a asocierii Cramelor Halewood cu celebrul producător de vinuri italian Antinori), un cupaj de Sauvignon Blanc şi Fetească Albă 2009, urmat de Theia Chardonnay 2009, câştigătorul serii în topul neautorizat al "vesticilor".
    La vinurile roşii s-a început cu un Pinot Noir, Kronos, tot din 2009, urmat de un Merlot 2009, Vitis Metamorfosis, vin în care se simţeau prunele, fructele de pădure, dar şi un uşor gust de ciocolată amăruie. Degustarea s-a încheiat cu o Fetească Neagră Hyperion 2009, vin catifelat şi fin. La plecare am cumpărat Chardonnay şi Merlot pentru ca absenţii clubului să poate degusta favoritele serii.
    Prezentarea domnului Alfred Binder, atmosfera din enotecă, expoziţia de fotografie "La femme" semnată Raul Ursu au făcut ca seara de 24 martie să fie un nou eveniment enologic şi artistic.

   

Citit 5673 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2011 21:34

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate