Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 10:02

Aniversări florale în Vestik Club Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Într-o seară de miercuri, clubul nostru s-a transformat într-un club de flori. Cu greu am reușit să mai găsim loc printre ele ființelor și obiectelor care populează în mod obișnuit dormitorul bunicii: degustători neautorizați, pahare, sticle de vin premium, autografe și bufnițe. Motivul unei asemenea plăcute suprapopulări a fost sărbătorirea a două prețioase membre CDViN.

Paula și Tina, prietenele noastre cele de toate degustările, călătoriile, nebuniile, au ținut să-și petreacă zilele de naștere în odăile bunicii. După ce am pregătit vinurile, alese cu grijă chiar de sărbătorite, clubul a început să se umple de flori minunate, de toate culorile și parfumurile. Buchetele abia au încăput în frapiere și căni, ocupând barul și îngemănându-se cu paharele pultului. Așa se face că sticle de Știrbey, Bauer., Avincis, LacertA și Foss Marai au șezut frumos printre trandafiri, lalele, iriși, narcise, crini, gerbera ș.a. Ba chiar și Lucky Motanul, emblema în carne și oase a clubului, a ținut să participe la eveniment, găsindu-și loc la rându-i undeva la baza barului, sub florile și sticlele de tot felul.

A fost un rendez-vous select, de castă oenofilă. Dovadă sunt și vinurile deschise: Cuvée Petit de la Avincis, Crâmpoșie Selecționată de la Crama Bauer, Shiraz de la LacertA, Merlot Rezerva de la Prince Știrbey, Surfine de la Foss Marai. În luciul spumantului din urmă a înotat, pentru eternitate, un pește conceput din dopurile festinelor trecute. La urma urmei, asta suntem toți cei care populăm spațiul clubului: niște pești care înoată fericiți într-un fluid invizibil cu arome de Sauvignon, Crâmpoșie, Shiraz, Merlot și Glera.

 

Mai multe imagini

Citit 1337 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 15:19

Pivnicer

Fără să fim șefi de stat, mari maeștri de lojă ori mici somități pe scara socială, călătoria noastră din 2019 la Drăgășani, de Ziua Bunicii Maria Știrbey, a trecut fortuit prin Sibiu. Cu o lună înaintea evenimentului, nu mai erau de găsit locuri de cazare acceptabile în zona Drăgășaniului pe o rază de 50 de kilometri, așa că am avut bucuria să revedem Hermannstadt-ul și să-i savurăm bunătățile.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate