Luni, 02 Mai 2011 15:54

Carpatair lansează campania de vară “Ziua Norocoasă” Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
ff0617a3c95941af1eae06b74820977c.jpg ff0617a3c95941af1eae06b74820977c.jpg

26 destinaţii din şapte ţări, scoase la promoţie pe parcursul a 40 de zile

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timişoara, introduce pentru perioada de vară 2011 campania promoţională “Ziua Norocoasa” prin care ofera bilete de avion începand de la 65 euro one-way cu toate taxele incluse catre 26 de destinatii din 7 tari. 
 
Promotia este valabila in perioada 5 mai – 30 iunie 2011, pentru calatoriile efectuate in perioada  10 mai – 1 iulie 2011. Timp de 40 de zile, 10 destinatii surpriza vor fi scoase zilnic la promotie, exclusiv online prin intermediul site-ului
www.carpatair.com. Ofertele sunt valabile pentru o anumita zi de calatorie si urmeaza a fi promovate zilnic catre clienti si prin intermediul retelelor de socializare online: pagina de Facebook Carpatair si contul de Twitter.
 
„Traversam o perioada in care suntem cu totii in cautarea celor mai bune oferte de pe piata pentru a ne planifica calatoriile si vacantele din aceasta vara, iar transportul reprezinta o pondere semnificativa in bugetul de calatorie al romanilor. In acest sens, lansam pentru perioada verii campania „Ziua Norocoasa” prin care oferim clientilor nostri tarife extrem de avantajoase pentru destinatiile de vacanta” a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte Marketing & Vanzari Carpatair.
 
Campania „Ziua Norocoasa” implica clientii intr-un concurs pro-activ care presupune urmarirea ofertelor Carpatair pentru a identifica destinatiile scoase la promotie si perioada de calatorie care ii avantajeaza. Biletele de calatorie din cadrul campaniei promotionale „Ziua Norocoasa” pot fi achizitionate numai online, prin intermediul site-ului
www.carpatair.com.
 
Pentru perioada orarului de vara, Carpatair a introdus, incepand cu data de 1 mai, „Zborurile de duminica”. Cursele aditionale vor fi operate in zilele de duminica prin hub-ul de la Timisoara catre 10 destinatii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania si Grecia si o destinatie interna (Bacau).

Citit 1950 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:05

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate