Luni, 06 Martie 2023 12:43

De Mărțișor, am petrecut cu fete, cu vin și cu batoane de ciocolată Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Există o singură zi din an în care paharele clubului se umplu cu ghiocei. De Mărțișor, am petrecut alături de multe fete frumoase, dăruind broșe și primind sărutări. Pentru cedevini, seara cu pricina este una dintre cele mai frumoase întâmplări ale anului.

Membrii Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați din Arad (CDViN), pe care îi putem numi mai pe scurt cedevini, și-au sărbătorit prietenele, soțiile și feblețile, de Mărțișor.  Au făcut-o cu ajutorul micilor daruri cu șnur, dar și prin intermediul vinurilor.
Cronica de pahar a întâmplării consemnează șase etichete: Masottina Costabella Prosecco Superiore Brut, Carastelec Carassia Classic Brut, Crama Mircești Fetească Regală 2021, Viile Metamorfosis Via Marchizului Fetească Neagră 2020, Corcova Reserve Syrah 2017, Avincis Negru de Drăgășani 2018.

Partea gastronomică, adică apetisantele batoane de ciocolată elaborate în diferite interpretări, a fost asigurată de Bubu, una dintre cele  mai statornice și entuziaste membre CDViN, și de un alt invitat.

Fotografia de grup de la finalul degustării surprinde bucuria pură a unei zile unice, ai cărei avocați, în calitate de amfitrioni ai dormitorului bunicii, rămânem mereu...

Citit 436 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2023 12:48

Pivnicer

Situată în cel mai frumos loc cu putință, acolo unde privitorului i se înșiră în fața ochilor, ca o bucată de paradis, o bună parte din valea Târnavei Mici, crama societății Castel Vinum, care produce vinuri sub brandul Villa Vinèa, împlinește 20 de ani de poveste, timpul scurs de la idee la finalitate. Și îi împlinește cu o inaugurare deplină a cramei extinse, în prezența ctitorului și a celor doi oenologi care au trudit la faima vinurilor sale.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate