Sâmbătă, 04 Februarie 2012 15:56

La mulţi ani, Sophia! Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
6fffa31b4503d2a2b05b34d991b87fb0.jpg 6fffa31b4503d2a2b05b34d991b87fb0.jpg

Primul copil al grupului Vestik a intrat deja în Clubul Degustătorilor de Lapte Neautorizaţi

  2.02.2012. Din pricina zăpezii, a zăpăcirii şi fâstâcirii, ca şi din alte pricini emoţionale şi hibernale pe care nu le mai enumerăm aici, o dată de maximă importanţă pentru Vestik, pentru ţară şi pentru lume a trecut prea puţin observată. De aceea avem bucuria să anunţăm aici şi acum, la două zile de la fericita întâmplare, naşterea primului copil din grupul Vestik şi totodată să săvârşim indiscreţia de a spune că e vorba de o scumpete de o fetiţă al cărei nume, la fel de minunat precum fiinţa ei însăşi, este Sophia.
  Un medic specialist în ale obstetricii şi ale matematicii genezei ar zice că este vorba de o fetiţă de 4,1 kg şi 56 cm. Noi ştim însă că minunea naşterii nu poate fi cuprinsă doar în câteva cifre mai mult sau mai puţin rotunde şi tocmai de aceea le urăm bunilor noştri prieteni Anca şi Adrian Armanca să se bucure de odorul lor de preţ, să le trăiască Sophia şi să fie fericită, într-o lume pe care ne străduim cu toţii s-o dorim şi s-o facem mai bună..
  Cum mai avem de aşteptat un număr de ani până să ne bucurăm de prezenţa Sophiei în clubul nostru de degustători de vin neautorizaţi, nu ne rămâne decât să-i urăm micuţei flashtastinguri cât mai plăcute în cadrul mai adecvatului club de degustători de lapte neautorizaţi din care ştim sigur că deja face parte, într-un mod absolut adorabil.

 

Citit 2292 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 19:57

Pivnicer

Poate părea neobișnuit să scrii un reportaj la un an și mai bine de la întâmplare. Cum nu a mai fost timp atunci, în primăvara lui 2018, pe când colindam Novi Sadul ca pe un alt acasă, am zis să înșir cuvintele acum, în anul tuenti-tuenti, cum se spune la noi la Bruxelles, vorbă de prim-ministru corigent la toate.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate