Sâmbătă, 04 Februarie 2012 15:56

La mulţi ani, Sophia! Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
6fffa31b4503d2a2b05b34d991b87fb0.jpg 6fffa31b4503d2a2b05b34d991b87fb0.jpg

Primul copil al grupului Vestik a intrat deja în Clubul Degustătorilor de Lapte Neautorizaţi

  2.02.2012. Din pricina zăpezii, a zăpăcirii şi fâstâcirii, ca şi din alte pricini emoţionale şi hibernale pe care nu le mai enumerăm aici, o dată de maximă importanţă pentru Vestik, pentru ţară şi pentru lume a trecut prea puţin observată. De aceea avem bucuria să anunţăm aici şi acum, la două zile de la fericita întâmplare, naşterea primului copil din grupul Vestik şi totodată să săvârşim indiscreţia de a spune că e vorba de o scumpete de o fetiţă al cărei nume, la fel de minunat precum fiinţa ei însăşi, este Sophia.
  Un medic specialist în ale obstetricii şi ale matematicii genezei ar zice că este vorba de o fetiţă de 4,1 kg şi 56 cm. Noi ştim însă că minunea naşterii nu poate fi cuprinsă doar în câteva cifre mai mult sau mai puţin rotunde şi tocmai de aceea le urăm bunilor noştri prieteni Anca şi Adrian Armanca să se bucure de odorul lor de preţ, să le trăiască Sophia şi să fie fericită, într-o lume pe care ne străduim cu toţii s-o dorim şi s-o facem mai bună..
  Cum mai avem de aşteptat un număr de ani până să ne bucurăm de prezenţa Sophiei în clubul nostru de degustători de vin neautorizaţi, nu ne rămâne decât să-i urăm micuţei flashtastinguri cât mai plăcute în cadrul mai adecvatului club de degustători de lapte neautorizaţi din care ştim sigur că deja face parte, într-un mod absolut adorabil.

 

Citit 2485 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 19:57

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate