Un anturaj medical, care a cuprins și vechi membri ai clubului, a putut să savureze, în dormitorul bunicii, vinuri din podgoriile Sălajului și Aradului, dar și din cele situate în Drăgășani, în Dealu Mare și în Dobrogea. Ca turul țării să fie complet, în cursul serii s-a mai deschis și un vin din Bihor, de la una dintre cele mai noi crame din România.
Lista propriu-zisă a cuprins: Spumant Carastelec Carassia Rosé Brut (magnum), Viile Metamorfosis Via Colțul Pietrei Chardonnay 2021, Crama MaxiMarc Castel Sofia Mustoasă de Măderat 2018, Avincis Negru de Drăgășani 2018.
Cum au fost de servit multe bunătăți, începând cu platourile cu salamuri, brânzeturi și salată de vinete, continuând cu apetisante penne cu ciuperci și terminând cu un irezistibil tiramisu, toate pregătite de Pivniceră, vinurile au fost cumva insuficiente.
În cursul serii, s-au mai deschis: Spumant Alira Flamma Charme Alb (produs în Moldova, la Cotnari), Viticola Sarica Niculițel Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon&Fetească Neagră 2019, Crama Dradara Fetească Neagră Ediție limitată 2019 (Cu suflet îndelung dăruit îndelung), iar cei ai casei s-au dedat la alte două etichete: Familia Darabont Urme Chardonnay 2020, Viticola Sarica Niculițel Caii de la Letea Volumul II Sauvignon Blanc Fumé 2019.
Peisajul nostru după degustare, care a cuprins nouăsprezece sticle, între care și unele Fetești cu eticheta în formă de inimă, dar și un singur Teckel, și acela foarte sârmos, spune singur povestea acestei seri de pomină.