Joi, 01 Martie 2012 12:18

Vinurile Cramei PetroVaselo, vedete ale noii săli de degustare din Arad, de Ziua Doamnelor şi Domniţelor Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
cde6cc3b54c986594c7773c270166f88.jpg cde6cc3b54c986594c7773c270166f88.jpg

Un nou eveniment marca Vestik

  La scurt timp după inaugurarea noii săli de degustare din Arad, Asociaţia Vestik anunţă organizarea unui nou eveniment oenologic de înaltă ţinută, unic şi inimitabil din punct de vedere ambiental în oraşul de pe Mureş, programat pentru ziua de joi, 8 martie 2012. De această dată, invitaţii, dar mai ales invitatele - care îşi vor sărbători ziua! - vor putea degusta vinurile Cramei PetroVaselo.

  Vedetele degustării vor fi Bendis, Alb de PetroVaselo, Roşu de PetroVaselo şi Ovaş 2009. Cum primele două recolte au fost procesate în Italia, în Toscana, sticlele de vin care vor fi prezentate sosesc tocmai de la Montalcino.

  Albul de PetroVaselo şi Roşul de PetroVaselo au intrat  în portofoliul firmei, în gama entry level, de curând. Alb de PetroVaselo e un vin sec făcut din Chardonnay, iar Roşu de PetroVaselo, un vin sec obţinut din Cabernet Sauvignon. Soiul Chardonnay e cultivat, în satul Petrovaselo, în două locuri, cu soluri diferite; cel calcaros va da un vin baricat deosebit, iar celălalt, vinul Alb de PetroVaselo. Via este tânără, primele nouă hectare fiind plantate în 2005. Bendis 2011 este un spumant realizat prin metoda Charmat din Pinot Noir.

  Povestea cramei, dar şi cele ale vinurilor, vor fi prezentate oaspeţilor de Ariana Negru, director de marketing al companiei, şi de oenologul italian - stabilit în Banat - Emanuele Reolon. După cum v-aţi dat deja seama, este vorba de un eveniment oenologic pe care invitaţii arădeni nu trebuie să-l rateze cu niciun chip!

 

Citit 2257 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2019 19:24

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate