Trei au fost motivele pentru care o parte importantă a clubului Vestik s-a regăsit în noul sediu al Clinicii de Animale Mici de pe strada Octavian Goga din Arad. Primul a fost un pachet primit de la S.E.R.V.E., cu două sticle de vin, un Sauvignon Blanc 2010 şi un Millenium 2010, al doilea a fost inaugurarea neoficială a noului sediu, iar al treilea motiv, o şedinţă foto cu Boo-Hoo, bufniţa operată de cei doi medici veterinari, Silviu Radu şi Cristian Boros.
Pe la ora 16 ne-am adunat în curtea clinicii veterinare, unde fostul proprietar a construit, într-un moment de inspiraţie, un grătar la care Silviu a fost foarte fericit să ne pregătească creveţi şi aripi de pui. Vinurile S.E.R.V.E. s-au potrivit perfect cu meniul de deschidere şi noi ne-am bucurat de un Sauvignon Blanc tipic foarte bun, dar şi de un cupaj de Sauvignon Blanc şi Riesling pe numele lui Milenium care a fost conceput parcă special pentru creveţi.
Înainte de a trece la carnea de porc şi de vită, Pivnicerul a organizat o şedinţă foto cu bufniţa Boo-Hoo, pacientul clinicii, cu aripa frântă şi reparată (operată) cu o tijă de titan. Amănuntele despre operaţie şi viitorul bufniţei ni le-a dat dr. Cristian Boroş în timp ce hrănea pasărea, care clipea de plăcere, cu pipote şi inimi de pui.
L-am lăsat pe Boo-Hoo să se odihnească în volierul în care era internat şi am plecat din nou în curte şi în sala de protocol unde Silviu ne-a pregătit grătarele de porc pe care le-am savurat alături de un excelent vin roşu din partea casei. Încheierea a fost câte o felie de Margit tarta (tort Margareta) făcut în casă după reţetele austro-ungare ale lui Nagymama, asortat cu un vin demidulce.
Dacă vinurile au fost româneşti, poveştile spuse la masă erau legate de călătoriile oenologice din Budapesta, Eger, Burgundia şi Toscana.