• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Articole filtrate după dată: Noiembrie 2014

În perioada 7-10 noiembrie 2014 are loc, în Italia, evenimentul oenologic “Focus on Romania”, în cadrul celei de-a 23-a ediție a “Merano Wine Festival”, unul dintre cele mai importante târguri, la nivel mondial, din domeniul industriei viticole. 14 producatori români de vin premium participă la Merano Wine Festival: Viile Metamorfosis, Petro Vaselo, Villa Vinea, S.E.R.V.E., Gramma, Crama Basilescu, Davino, Crama Bauer, Prince Știrbey, Crama Gîrboiu, Nachbil, Vinarte, Liliac şi La Săpata.

Publicat în Știri

Câteva mii de amatori de vin premium au stat la coadă, pentru a putea intra la “Merano Wine Festival”, unul dintre cele mai exclusive târguri la nivel mondial din domeniul industriei viticole.

Prima zi a Festivalului de Vin de la Merano, Italia, fost sold-out, deși un bilet First Class a costat 120 de euro.
 

Publicat în Știri

În cadrul Festivalului de Vin de la Merano, în incinta Teatrului Puccini, a fost lansată cartea Marinelei Vasilica Ardelean "50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene", un volum bilingv.

Marinela este Brand Manager la Foss Marai. În 2014 a obţinut trei distincţii: Trofeul Someleriei, Somelier de onoare al Fundaţiei Italiene de Somelieri, Dame Chevalier des Coteaux du Champagne.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL CINCI, petrecut într-un lăcaș maxim păzit de o armată minimă, contemplând degete care nu se ating, sfinți care au purtat pantaloni vreme de 450 de ani și un obelisc călător greu de 300 de tone

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate