• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Articole filtrate după dată: Octombrie 2022

Un procent uriaș în privința reușitei vinurilor Alira în Vestik Club i se datorează, fără îndoială, prietenului Adi Pașca, promotor și truditor adevărat în domeniu. Ultima degustare, din seria We Love Pasta&Wine, a fost un eveniment sold-out, ale cărui arome le vom păstra multă vreme în amintirea senzorială. 

Publicat în Știri

În acest weekend, organizatorii RO-Wine invită pasionații de vinuri și specialiștii Horeca la ediția de toamnă a tradiționalului eveniment dedicat vinurilor premium și superpremium, desfășurat, conform tradiției, la Fratelli Studios București.

Publicat în Știri

Un eveniment select, cu 40 de crame și importatori de vin, dar și cu producători ori importatori de cafea, trufe, prăjituri, ciocolată, produse de patiserie etc. Cam așa ar putea fi rezumat ultimul salon de vin și gastronomie desfășurat recent în clădirea veche de un veac și jumătate a cazinoului arădean.

Publicat în Știri

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate