Marți, 08 Februarie 2011 22:18

Delicatese într-un orăşel fictiv din Vestul canadian Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1fa93394c8c18ab1d65ffdcd79cdf932.jpg 1fa93394c8c18ab1d65ffdcd79cdf932.jpg

Grătare în decor western

O fermă pe valea Râului Bow imediat la ieşirea din Calgary a fost decorul ideal pentru un film western din anul 2000: Shanghai Noon, cu Jackie Chan şi Owen Wilson capete de afiş. Pentru diferite firme din oraş înseamnă un weekend petrecut la grătare între colegi, evenimente periodice organizate pentru sudarea echipei şi pentru a-i face pe oameni să se cunoască mai bine şi să socializeze în afara programului.

Se impune o ţinută western care să se asorteze cu decorul şi cine doreşte se înscrie la probele de aruncare cu bălegar sau cu potcoave. Chibiţii stau pe margine la o bere şi apoi se poate degusta grătarul din celebra vită albertană care, bine macerată cu multe ore înainte, reprezintă o delicatesă locală.

Micul oraş fictiv a fost construit special pentru filmările de acum un deceniu, care au avut loc în întregime în Alberta, inclusiv în regiunea Drumheller care sugerează bine Deşertul Nevada. Alberta, Vestul canadian, înlocuieşte frecvent Vestul american în filmele de la Hollywood datorită peisajelor spectaculoase, luminii perfecte de crepuscul (ora magică din cinematografie) şi numărului de zile însorite pe an.

 

Text şi foto: Adrian Armanca

 

 

 

Citit 1566 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 11:50

Pivnicer

De trei ani încoace, Aradul are un festival de vin cu care se poate mândri în fața oricui. Într-un cadru atrăgător, cu standuri organizate după cele mai democratice principii, având design-ul folosit de Festivalul Ro-Wine, în coorganizarea unui partener comercial de prestigiu, Vicii și delicii mi-a plăcut în toate ale sale: ținută, participanți, licori. Cu excepția unui singur lucru: numele ales.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate