Marți, 08 Februarie 2011 22:18

Delicatese într-un orăşel fictiv din Vestul canadian Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1fa93394c8c18ab1d65ffdcd79cdf932.jpg 1fa93394c8c18ab1d65ffdcd79cdf932.jpg

Grătare în decor western

O fermă pe valea Râului Bow imediat la ieşirea din Calgary a fost decorul ideal pentru un film western din anul 2000: Shanghai Noon, cu Jackie Chan şi Owen Wilson capete de afiş. Pentru diferite firme din oraş înseamnă un weekend petrecut la grătare între colegi, evenimente periodice organizate pentru sudarea echipei şi pentru a-i face pe oameni să se cunoască mai bine şi să socializeze în afara programului.

Se impune o ţinută western care să se asorteze cu decorul şi cine doreşte se înscrie la probele de aruncare cu bălegar sau cu potcoave. Chibiţii stau pe margine la o bere şi apoi se poate degusta grătarul din celebra vită albertană care, bine macerată cu multe ore înainte, reprezintă o delicatesă locală.

Micul oraş fictiv a fost construit special pentru filmările de acum un deceniu, care au avut loc în întregime în Alberta, inclusiv în regiunea Drumheller care sugerează bine Deşertul Nevada. Alberta, Vestul canadian, înlocuieşte frecvent Vestul american în filmele de la Hollywood datorită peisajelor spectaculoase, luminii perfecte de crepuscul (ora magică din cinematografie) şi numărului de zile însorite pe an.

 

Text şi foto: Adrian Armanca

 

 

 

Citit 1766 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 11:50

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate