Sâmbătă, 11 Iunie 2011 10:15

DELPHI deschide în Moldova Nouă o fabrică de echipamente de cablare Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1e87494bf456948543ca2c6f589cec8b.jpg 1e87494bf456948543ca2c6f589cec8b.jpg

O mie de noi locuri de muncă în Banat


 

Extinderea Diviziei de Arhitectură Electrică/Electronică Delphi aduce noi locuri de muncă în zonă Moldova Noua, Romania – Delphi Automotive deschide o nouă unitate de producţie la Moldova Nouă, în regiunea de sud-vest a României. Fabrica va produce module de cablaje electrice pentru producători de maşini din Europa şi va lucra îndeaproape cu celelalte fabrici Delphi din ţară pentru a oferi eficienţă şi flexibilitate clienţilor săi. Numărul de angajaţi la noua fabrică ar putea ajunge la 1.000, până la sfârşitul acestui an.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe 4 aprilie, s-au dat în folosinţă 1.400 m2 din fabrica de la Moldova Nouă, ca parte a primei faze de dezvoltare. În această primă etapă, echipa se ocupă de validarea proceselor acumulând experienţă valoroasă în ceea ce priveste activitatea de producţie. Alţi 2.400 m2 vor fi daţi în folosinţă începând cu luna septembrie 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

În Romania, Delphi deţine deja 3 fabrici, oferind în prezent locuri de muncă la peste 10.000 de angajaţi în unităţi care produc sisteme electrice de distributie şi componente cu mare precizie pentru Motoare Diesel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia Delphi-E/EA

 

 

 

Fiind unul dintre puţinii furnizori de Arhitectură Electrică/Electronică (E/EA) care să îndeplinească cerinţele electrice/electronice, de la proiectare şi dezvoltare până la fabricaţie, echipa de ingineri de la Delphi lucrează îndeaproape cu clienţii săi încă de la începutul procesului de proiectare, pentru a dezvolta o arhitectură electrică/electronică care să răspundă nevoilor acestora.

 

 

 

 

 

 

 

 

Această abordare complexă de sistem optimizează întregul proces al OEM (producător de echipamente originale) şi aduce costuri superioare şi eficienţă inginerească. Instalaţiile electrice fabricate de Delphi încorporează firul uşor şi ultra subţire, cu o grosime de doar 0.13mm2 în comparaţie cu media din industrie de 0.35mm2. Prin reducerea substanţială a dimensiunii şi greutăţii cablajului, noul fir sprijină producătorii de autovehicule la îmbunătăţirea consumului de combustibil, reducerea emisiilor, volumul fiind şi el redus. Firul de dimensiune redusă aduce o expunere mai mică la preţurile fluctuante ale cuprului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Delphi este prezentă în România încă din 1997. Fabricile de la Sânnicolau Mare, Moldova Nouă şi Ineu produc sisteme de distribuţie electrice/electronice, iar fabrica din Iaşi produce sisteme pentru motoare Diesel.

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

Despre Delphi
Delphi este furnizor şi lider global în electronică şi tehnologii pentru automobile, vehicule comerciale
şi alte segmente de piaţă de acest gen. Având importante centre de inginerie, unităţi de producţie
şi centre de servicii pentru clienţi în 30 de ţări, Delphi oferă inovaţii pentru lumea reală, care vin cu
produse mai complexe, mai sigure, dar şi mai robuste şi eficiente.

Citit 1521 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:08

Pivnicer

Poate părea neobișnuit să scrii un reportaj la un an și mai bine de la întâmplare. Cum nu a mai fost timp atunci, în primăvara lui 2018, pe când colindam Novi Sadul ca pe un alt acasă, am zis să înșir cuvintele acum, în anul tuenti-tuenti, cum se spune la noi la Bruxelles, vorbă de prim-ministru corigent la toate.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate