Joi, 28 Octombrie 2010 13:22

Internet wireless în peste 80 de benzinării din România Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conexiune de acces gratuit online

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, în parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare reţea de internet wireless într-un lanţ de benzinării din ţară, clienţii având acum posibilitatea în mod gratuit să-şi verifice email-ul, sa afle ultimele ştiri sau să consulte starea meteo/ informațiile din trafic. Conexiunea de acces gratuit la internet este pusă la dispoziţie de Romtelecom.

“Acest parteneriat susţine obiectivul companiei de a transforma benzinăria Rompetrol într-o staţie de energie, asigurând de la cele necesare mişcării - carburanţii de calitate Efix şi Alto, produsele de patiserie aferente restaurantului Hei (sandvişuri, pateuri, fructe sau alte produse alimentare proaspete) la informaţiile aferente traseului dorit – meteo, curs valutar, ştiri interne si internaţionale sau info trafic” declara Petrian Rădulescu, marketing manager Rompetrol Downstream.

Serviciul Romtelecom de acces la internet este disponibil in peste 80 de staţii Rompetrol din mediul urban (Rompetrol Hei si Litro), reţeaua operata de Rompetrol Downstream în prezent ridicându-se la peste 450 de benzinării (staţii proprii, Rompetrol Expres, Partener Rompetrol). Acesta va permite conectarea simultana a unui număr de până la 100 de utilizatori, viteza de acces ajungând până la 6
Mbps.

„Lunga colaborare dintre cele două companii continuă să ofere beneficii majore clienţilor ambelor organizaţii. Oferirea de acces la internet wireless este doar un nou pas înainte în cadrul strategiei Romtelecom de a face accesul la internet disponibil tuturor,” declară George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Parteneriatul dintre Rompetrol Downstream şi Romtelecom pentru furnizarea soluţiei de „hotspot” este încheiat pentru o perioadă de 3 ani. Pentru susținerea activităților şi operațiunile din Romania, Grupul Rompetrol continuă parteneriatul strategic semnat cu Romtelecom, ce include servicii integrate precum telefonie fixă, date, acces la internet sau găzduire date.

Serviciul de internet de bandă largă al Romtelecom avea la jumătatea anului peste 881.000 de clienţi, iar compania este lider de piaţa pe soluţiile de internet şi VPN oferite companiilor.

Citit 1486 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 08:24

Pivnicer

Dacă n-ai când și cum și unde să te duci într-un concediu clasic, de două săptămâni, în august, dat cu mărinimie de corporație sau de stat, de patron ori de șef, dacă știi și alte trasee decât cele care duc la Marea Neagră ori pe Valea Prahovei, locuri altminteri binecuvântate cu o nesecată, misterioasă, piramidală energie dacică, poate că nu e lipsit de inspirație să o iei către vest.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate