Marți, 26 Octombrie 2010 10:00

ENEL lansează platforma online MYENEL Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Birou de informaţii personalizate

Compania Enel lansează platforma MyEnel, o nouă facilitate care asigură clienţilor accesul online la o serie de servicii utile, în cadrul unei pagini dedicate pe www.enel.ro. Folosind acest ghişeu virtual, clienţii pot primi informaţii personalizate în mod facil şi în minimum de timp, fără a mai fi nevoiţi să viziteze un centru Enel.

Această iniţiativă face parte dintr-un program mai amplu de modernizare şi creştere a calităţii serviciilor din zona comercială, dezvoltat de Enel pentru clienţii din România.

„Lansarea acestei platforme online se integrează în eforturile pe care le facem pentru atingerea obiectivului nostru prioritar de îmbunătăţire a calităţii serviciilor comerciale, în contextul altor facilităţi lansate recent, precum diversificarea canalelor de plată şi modernizarea centrelor de relaţii cu clienţii. Sperăm ca un număr cât mai mare de clienţi să utilizeze acest serviciu şi să se bucure de beneficiile pe care le oferă”, apreciază Matteo Cassani, Director General Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Având un mecanism simplu şi uşor de accesat, noua platformă online oferă servicii precum:
• Evidenţă facturi şi consum de energie electrică
• Istoric indexuri contor
• Evidenţă plăţi
• Compararea consumurilor de energie electrică
• Înregistrarea online a indexului contorului
• Calculator tarifar
• Contact online

Pentru utilizarea acestor facilităţi este necesară accesarea paginii de internet www.enel.ro şi crearea unui cont în secţiunea MyEnel folosind datele de pe factură – codul Eneltel şi codul de client, care se regăsesc în chenarul din dreapta sus al facturii.

Platforma online MyEnel adaugă un plus de valoare în ceea ce priveşte conţinutul informaţiilor oferite clienţilor prin intermediul website-ului www.enel.ro. Acesta a fost reconfigurat dupa modelul website-urilor internaţionale ale companiei Enel şi conţine o cantitate importantă de informaţii utile clienţilor, disponibile 24 de ore din 24.

Citit 2235 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 08:10

Pivnicer

Poate părea neobișnuit să scrii un reportaj la un an și mai bine de la întâmplare. Cum nu a mai fost timp atunci, în primăvara lui 2018, pe când colindam Novi Sadul ca pe un alt acasă, am zis să înșir cuvintele acum, în anul tuenti-tuenti, cum se spune la noi la Bruxelles, vorbă de prim-ministru corigent la toate.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate