Duminică, 24 Octombrie 2010 09:00

Se lansează Ecopaparazzi.ro Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
b048b6ca9fd16912836e163468a6b745.jpg b048b6ca9fd16912836e163468a6b745.jpg

Primul portal destinat comunităţii eco din România

EcoPaparazzi, cunoscut până acum ca un concurs foto-video de ”poliţie verde a bunului simţ” desfăşurat în cadrul caravanei educationale de filme eco, Guerilla Verde, devine Ecopaparazzi.ro, primul portal dedicat comunităţii eco din România. Portalul va oferi o imagine în timp real a problemelor de mediu din România, oferind tuturor celor interesaţi posibilitatea de a încărca fişiere foto sau video cu imagini din comunitatea locală, pentru a face apel la simţul civic. În fiecare lună vor fi acordate premii în funcţie de numărul de vizualizări.

Încurajaţi de succesul celor trei ediţii ale concursului EcoPaparazzi, organizatorii caravanei Guerilla Verde lansează o platformă de comunicare, în cadrul căreia oricine poate semnala problemele de mediu ale comunităţii în care trăieşte. Astfel, o dată cu cea de a patra editie a caravanei de film eco Guerilla Verde se lansează şi portalul www.ecopaparazzi.ro dedicat comunităţii eco din România.

”EcoPaparazzi.ro îşi propune să devină locul în care noi toţi putem aduce mărturii ale indiferentei faţă de mediu, provocând autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii. Doritorii pot uploada fotografii şi filme şi pot discuta între ei. Se urmăreşte activarea comunităii eco în spaţiul online, datorită posibilităţilor extinse pe care acesta le oferă pentru promovarea unui mesaj responsabil faţă de mediul înconjurător”, spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, organizator Guerilla Verde.

În perioada 18 octombrie – 18 noiembrie, portalul găzduieşte cea de a patra editie a concursului cu acelaşi nume. Doritorii sunt invitaţi să incarce fotografiile şi filmele pe teme de mediu, iar câştigătorii vor fi anuntaţi pe 25 noiembrie.

Câştigătorii vor fi premiaţi cu :
Marele Premiu : Ramă foto digitală
3xPremiul I: mouse pad + mouse wireless
3Xpremiul II: USB speaker
2xPremiul III: web cam

Citit 2037 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 08:25

Pivnicer

Dacă n-ai când și cum și unde să te duci într-un concediu clasic, de două săptămâni, în august, dat cu mărinimie de corporație sau de stat, de patron ori de șef, dacă știi și alte trasee decât cele care duc la Marea Neagră ori pe Valea Prahovei, locuri altminteri binecuvântate cu o nesecată, misterioasă, piramidală energie dacică, poate că nu e lipsit de inspirație să o iei către vest.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate