Luni, 31 Ianuarie 2011 16:46

Un nou tip de autoturism hybrid pe şoselele româneşti: Hyundai Avante Hybrid Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
088f460be1fe78c35ece3c2b1ed29b72.jpg 088f460be1fe78c35ece3c2b1ed29b72.jpg

Performanţă dinamică, economică şi ecologică

Un nou tip de autoturism hybrid se va regăsi de astăzi, pe străzile din România. Este vorba despre modelul Hyundai Avante Hybrid, care vine atât în întâmpinarea necesităţilor conducătorilor auto, eliminând problema costului ridicat al carburantului, cât şi în protejarea mediului înconjurător. Auto Asia Trading SRL e singura companie care oferă consumatorilor români acest tip de automobil.

Poluarea excesivă, încălzirea globală, epuizarea resurselor naturale reprezintă probleme majore ale mediului şi, prin urmare, impun noi standarde în construcţia automobilelor. Respectând aceste norme, noul model prezintă o serie de avantaje: are în dotare un motor special construit să funcţioneze cu Gaz Petrolier Lichefiat, fiind în acest fel, primul hybrid disponibil în Romania, ce foloseşte drept combustibil GPL; motorul electric este acţionat de un pachet de baterii Lithium ion polymer şi adaugă 15 KW la puterea totală de aproximativ140 CP. Autoturismul este dotat cu o cutie de viteze automată, cu variaţie continuă de turaţie şi putere, care, împreună cu motorul realizează un consum mediu de 5,6l/100km, eliberând cu 90% mai puţine emisii, în comparaţie cu automobilele ce utilizează benzină; câştigă, astfel, performanţă dinamică, economică şi ecologică.

Un alt aspect deosebit de important este faptul că acest automobil este scutit de la plata taxei de înmatriculare. Rezumând toate caracteristicile, în trei cuvinte, acestea ar fi: eficienţă, economie, ecologie.

Compania Auto Asia doreşte ca acest model să nu fie singular pe piaţa românească şi urmăreşte de asemenea, lansarea altor tipuri de autombile hybrid , mizând pe aspectul economic, dar şi ecologic, la care se asteptă un răspuns pozitiv din partea potenţialilor utilizatori.

Citit 1776 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 08:57

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate