Miercuri, 02 Octombrie 2019 17:36

Vinuri, show-uri culinare, cursuri de inițiere și masterclass-uri specializate, la Vicii și Delicii 2019 Recomandat

Scris de Vestik
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste trei sute de vinuri din România și din afara țării vor face deliciul iubitorilor de vin, în cadrul celei de-a treia ediții a Salonului de Vinuri Vicii și Delicii, ce va avea loc în perioada 18-20 octombrie, la Expo Arad. Licorilor bahice li se adaugă show-uri culinare pregătite de bucătari de renume, dar și cursuri de inițiere în lumea vinurilor sau master class-uri pentru cei care vor să își aprofundeze cunoștințele din domeniu.

Unii dintre cel mai importanți producători de vin din România își vor expune sortimente de marcă deja consacrate pe piață, dar și produse noi, în timp ce cramele tinere vor aduce în fața publicului rețete mai recent lansate, dar care au cucerit deja gusturile cunoscătorilor. Piața autohtonă de la Vicii și Delicii 2019 va fi anul acesta acompaniată și de vinuri din Franța, Italia, Ungaria, Republica Moldova sau Grecia, consolidând astfel statutul internațional al evenimentului.

Cei care vor trece pragul evenimentului vor putea degusta preparate culinare deosebite, pregătite de chefi celebri, printre care Radu Zărnescu și echipa sa, Masters of Flame, sau Salvo Lo Castro (italian stabilit în România, timp de 11 ani bucătar la Vatican).

O altă noutate a acestei ediții: în zilele de sâmbătă și duminică, vor avea loc cursuri de inițiere în lumea vinurilor - cursuri adresate iubitorilor de vin amatori, dar și master class- uri specializate - adresate iubitorilor de vin cunoscători - susținute de Sergiu Nedelea, desemnat, doi ani la rând, drept cel mai bun somelier din România.

Biletul de acces general (zone de gastronomie și vinuri) va costa 30 lei, suma incluzând un voucher de consum în valoare de 10 lei, valabil pentru orice produs din cadrul evenimentului.
Biletul de acces în zona de gastronomie este de 10 lei (suma echivalează voucher de consum de 10 lei, valabil pentru orice produs din cadrul evenimentului).

Citit 405 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2019 17:54

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate