Joi, 25 Noiembrie 2010 03:14

Ce vinuri româneşti preferă Nicolas Cage Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2c836a7cddcc4b9287c1eeb1ec2b8ece.jpg 2c836a7cddcc4b9287c1eeb1ec2b8ece.jpg

Cum s-au înfrăţit Segarcea şi Valea Prahovei cu Hollywood-ul

Nominalizat de două ori la Oscar, trofeu suprem în cinematografie - pe care l-a şi câştigat pentru rolul unui alcoolic sinucigaş din filmul Leaving Las Vegas (foto) -, vedeta de talie mondială Nicolas Cage se află în România pentru a turna sequel-ul peliculei Ghost Rider.

După cum era de aşteptat, cohortele de fani devotaţi, jurnalişti sunaţi din minut în minut de redactorul-şef şi paparazzi încercănaţi şi nebărbieriţi îl însoţesc peste tot, străduindu-se să se afle cât mai aproape de actorul american. Când nu reuşesc, se mulţumesc să adulmece măcar aerul respirat de vedetă într-un loc pe care acesta, ca un Ghost Rider veritabil, l-a părăsit fără să prindă nimeni de veste.

Aşa s-a aflat că vedeta americană cu aere de simplu cetăţean este de fapt un ins modest şi cu picioarele pe pământ, un tip absolut "cool", care profită de orice clipă liberă, când meseria-i permite, pentru a ieşi în lume cu soţia şi copilul său.

Cei care au iscodit ospătarii din Casa Danielescu, pensiunea de patru stele de la marginea municipiului Târgu Jiu unde Nicolas e cazat împreună cu colega sa de platou Violante Placido (fiica lui Michele Placido, celebru pentru rolul comisarului Corrado Cattani din "Caracatiţa"), au aflat că actorul nu are nici o excentricitate în ceea ce priveşte obiceiurile culinare. Nicolas preferă carnea de raţă şi de gâscă, iar în privinţa vinului, americanul a ţinut cont de recomandările colegei de platou - Violante cunoaşte vinurile mai ceva ca un oenolog! - şi a savurat câteva licori autohtone.

Ospătarii se jură pe roşu că preferatele lui Cage au fost vinurile de Segarcea şi Valea Prahovei. Iar un pic de "curaj", cum zice românul, nu-i strică actorului pentru a intra mai bine în rol, mai ales că filmările în zonă au loc noaptea, într-o mină din apropierea localităţii Rovinari.

De urmărit ce vânzări vor înregistra cele două vinuri în următoarea perioadă...

Citit 1610 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 08:39

Pivnicer

Dacă n-ai când și cum și unde să te duci într-un concediu clasic, de două săptămâni, în august, dat cu mărinimie de corporație sau de stat, de patron ori de șef, dacă știi și alte trasee decât cele care duc la Marea Neagră ori pe Valea Prahovei, locuri altminteri binecuvântate cu o nesecată, misterioasă, piramidală energie dacică, poate că nu e lipsit de inspirație să o iei către vest.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate