Joi, 28 Octombrie 2010 11:00

Iniţiativă Minimax Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
30aff7c8379d97cd3a11e215fb6d6ad3.jpg 30aff7c8379d97cd3a11e215fb6d6ad3.jpg

O campanie pentru cei mici

Minimax porneşte o campanie pentru cei mici, de conştientizare a importanţei protejării mediului.

Sub îndrumarea învăţătorilor şi a profesorilor, copiii vor putea lua parte la numeroase activităţi educative şi distractive, în scop ecologic. Împreună vor construi din ambalaje reciclabile unul din personajele Minimax – Mini, Max, Cuţulache sau Pisicuţa. La final, fiecare clasă va trimite poze cu lucrarea realizată, având astfel şansa să câştige unul din sutele de premii puse în joc.

Cadourile sunt în aşteptare pentru a fi oferite tuturor copiilor care vor intra în competiţie. Micii ecologişti vor fi recompensaţi pentru eforturile depuse cu cărţi, rame ecologice şi o excursie pentru întreaga clasă.

Prin această campanie, Minimax urmăreşte să se implice activ în educarea celor mici în spiritul unui comportament ecologic, pornind de la activităţi amuzate, inspirate chiar de protagoniştii celor mai cunoscute seriale de la Minimax.

Campania Descoperă cum să fii verde în 80 de zile cu Minimax se desfasoră la nivel naţional, în şcolile generale.

Pozele cu îndrăgitele personajele, confecţionate din materiale reciclabile, vor fi trimise până la data de 22 noiembrie la O.P.30, C.P.62, Bucureşti sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

După evaluarea lucrărilor, cele mai reuşite dintre ele vor fi premiate şi postate pe pagina web: www.minimaxro.tv.

Acţiunea este sustinută şi la TV prin difuzarea în prime-time pe postul Minimax a unor seriale de succes şi filmuleţe pe diverse teme ecologice: Bindi, fetiţa junglei, A fost odată... pământul nostru, Prietenul meu Boo, Chumballs.

Minimax sprijină acţiunile de dezvoltare şi educare a copiilor, fiind de-a lungul timpului implicat în numeroase acţiuni sociale; Caravana Minimax şi campania Placerea Lecturii fiind două astfel de exemple.

Citit 2288 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 08:11

Pivnicer

Dacă n-ai când și cum și unde să te duci într-un concediu clasic, de două săptămâni, în august, dat cu mărinimie de corporație sau de stat, de patron ori de șef, dacă știi și alte trasee decât cele care duc la Marea Neagră ori pe Valea Prahovei, locuri altminteri binecuvântate cu o nesecată, misterioasă, piramidală energie dacică, poate că nu e lipsit de inspirație să o iei către vest.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate