Sâmbătă, 13 Februarie 2016 00:32

Luiz Alberto, fondator și CEO #winelover: „Dacă aș fi un vin, aș fi făcut din soiuri de struguri diferite, din locuri diferite. Aș fi un cupaj!” Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Luiz Alberto, fondator și CEO #winelover: „Dacă aș fi un vin, aș fi făcut din soiuri de struguri diferite, din locuri diferite. Aș fi un cupaj!” Foto: Facebook

#winelover, cea mai numeroasă comunitate online de iubitori de vin, împlinește, în acest weekend, patru ani. CEO & fondatorul comunității Winelover este italianul - născut în Brazilia! - Luiz Alberto, pe care am avut prilejul să îl cunoaștem, vara trecută, la Valea Verde Retreat.

Luiz a fost unul dintre cei opt membri ai juriului care au degustat și notat vinurile selecționate pentru prima ediție a ghidului The Wine Book of Romania. Se autocaracterizează ca fiind brazilian prin naștere, cu sânge italian și inimă americană (locuiește în Boston!). Luiz este student Master of Wine, dar și membru al Circle of Wine Writers. Este considerat a fi printre cei mai importanți comunicatori din social media în domeniul vinului, ocupând locul 10 în „Top 20 Worldwide Wine Influencers”. „Comunitatea #winelover există pentru a promova dragostea de vin prin intermediul mass-media digitale, evenimente sociale și educaționale, precum și pentru a împărtăși informații legate de vin”, explică creatorul acestei comunități.

Luiz a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu filmat (în spatele camerei: Mihai Sămânță), pe care îl publicăm, în premieră, în continuare, în acest weekend important pentru comunitatea #winelover, mai ales că braziliano-italo-americanul are mari șanse să devină, în curând, și ambasador al vinului românesc.

La multe aniversări, #winelover community, din partea Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați!

Citit 1538 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Februarie 2016 10:25

Media

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate