Miercuri, 18 Ianuarie 2023 15:44

Topul The Drinks Business: Mauricio Lorca, printre cei mai apreciați Master Winemakers din lume Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O performanță notabilă pentru unul dintre oenologii noştri preferați, pe vinurile căruia am mizat şi pe care le-am adus, în premieră şi în exclusivitate, în Arad. Mauricio Lorca este în topul pe 2022 al celor mai apreciați Master Winemakers din lume, alcătuit de The Drinks Business.

În iunie 2019, Mauricio Lorca, aflat în premieră în România, devenea primul oenolog sudamerican care îşi prezenta vinurile în clubul nostru.

Dacă vinurile marca Lorca erau cunoscute în club de mai mulți ani, întâlnirea față în față cu oenologul - care a abandonat studiul Medicinei pentru a face vinuri! - a fost posibilă datorită mai vechiului nostru prieten clujean, negociantul de vinuri Herbert Szasz, căruia Mauricio i-a încredințat, în exclusivitate pentru România, vinurile sale.

Mauricio este unul dintre rarii oenologi argentinieni care au creat un vin notat de criticul Robert Parker cu 96 de puncte. Printre vinurile sale se numără: Poético Malbec, Recoleta Malbec, Poetico Syrah, Lorca Inspirado, Fantasia Cabernet Sauvignon.

Vinurile lui Mauricio Lorca sunt vândute în Arad exclusiv de Clubul Degustatorilor de Vin Neautorizați.

Citit 354 ori

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate