Luni, 19 Septembrie 2016 07:37

Degustare cu vinuri Viile Metamorfosis sub ochii întregii familii Antinori și ai lui Lucky Motanul Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După călătoria în Dealu Mare, acasă la Viile Metamorfosis, am zis că e cât se poate de potrivit să organizăm o degustare și la Arad cu vinurile de România ale oenologului Fiorenzo Rista și marchizului Piero Antinori. Astfel, Lucky Motanul i-a avut ca oaspeți în dormitorul bunicii pe Alfred Binder și Giancorrado Ulrich, doi dintre promotorii neobosiți ai licorilor cu pricina.

Abia începuse școala, așa că o parte din membrii CDViN au lipsit motivat în seara de marți. Din păcate, au pierdut o întâlnire selectă cu câteva dintre cele mai reprezentative produse purtând marca Viile Metamorfosis. Lista a cuprins următoarele vinuri: Sauvignon Blanc 2015 Colțul Pietrei, Fetească Neagră 2013 Viile Metamorfosis, Pinot Noir 2013 Viile Metamorfosis, Syrah 2013 Colțul Pietrei, Cabernet Sauvignon 2009 Cantus Primus. Alfred a avut grijă să prezinte crama celor prezenți, între care s-au  numărat multe chipuri noi.

Din dormitorul bunicii, privind către sufrageria lui Nagymama în care se desfășura degustarea propriu-zisă, Lucky Motanul supraveghea totul. Iar din ramele cu autografe plasate chiar în barul clubului, întreaga familie Antinori, Piero, Albiera, Allegra și Alessia, privea zâmbitoare evenimentul. Giancorrado s-a împrietenit cu motanul, nou-veniții s-au împrietenit cu vinurile cramei din Dealu Mare. În seara respectivă, mie mi-au plăcut în mod special Pinot Noir-ul și Syrah-ul, dar și Sauvignon-ul, Feteasca și Cabernet-ul bine învechit și-au făcut o mulțime de fani în club.

Cum totul a decurs ca la carte, am stabilit că e foarte potrivit să organizăm către sfârșitul acestei toamne o altă întâlnire cu vinurile Viile Metamorfosis, de data aceasta cu cele mai noi licori elaborate de Fiorenzo Rista.

Citit 2091 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 18:40

Pivnicer

Dacă privim înapoi, de-a lungul anului care a trecut, ne dăm seama că 2020 confirmă zicala romană că un an bisect este un an funest. Cu toată tristețea care a cuprins lumea și care ne-a cuprins și pe noi, o mică dar activă comunitate de iubitori de vin care a pierdut recent multe ființe dragi, am consemnat totuși în anul care a trecut și câteva evenimente fericite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate