Duminică, 29 Decembrie 2013 00:00

De 2xsărbătoare în Clubul Vestik, alături de vinurile SERVE Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
3ef8c6b9386b24f79ccde79b7adbe9b8.jpg 3ef8c6b9386b24f79ccde79b7adbe9b8.jpg

Un bis de final de an pe scena CDViN

Două dintre fetele minunate ale Clubului Vestik au ţinut să-şi sărbătorească zilele de naştere, situate la sfârşit de an, în dormitorul bunicii, alături de vinurile SERVE. Acesta este motivul pentru care anunţata încheiere a stagiunii 2013 în sediul CDViN nu s-a produs aşa cum am anunţat într-o postare anterioară, ci s-a bucurat de un bis purtând marca unor vinuri dragi din Dealu Mare şi a unor oameni dragi din Arad, Timişoara şi chiar din SUA.
Oana şi Traiana, prietenele noastre nelipsite de la evenimentele de pretutindeni purtând marca Vestik, au avut parte de propriii invitaţi, de steluţe, trandafiri şi tort aniversar, de vinuri frumoase şi îmbrăţişări în cadrul unuia dintre cele mai reuşite evenimente din clubul nostru. Doi oaspeţi care au călătorit peste ocean din Nashville la Arad preţ de 26 de ore s-au alăturat firesc sărbătorii, pentru o revedere emoţionantă cu cei de acasă. Despre vinuri pot să spun că au fost la fel de frumoase precum sărbătoritele. Am degustat pe rând Rosé-urile 2013 din  gamele Vinul Cavalerului şi Terra Romana, Chardonnay Terra Romana 2012, Pinot Noir Vinul Cavalerului 2011, Millenium Roşu 2011 şi Cuvée Charlotte 2010. La urmă, una dintre sărbătorite ne-a gratulat cu un excelent Negru de Purcari 2010, adus chiar de la Chişinău.
Când toate sărutările şi îmbrăţişările au fost săvârşite şi când toate vinuriule au fost degustate şi băute, petrecerea s-a mutat într-un club  de noapte arădean şi a ţinut până către dimineaţă. În liniştea nopţii, eu am savurat, plin de tihna debarasării, vinurile care mi-au plăcut cel mai mult în seara cu pricina, Rosé-ul Terra Romana, Chardonnay-ul, Pinot Noir-ul şli, bineînţeles, Cuvée Charlotte. Un mod excelent de a încheia anul 2013...
La mulţi ani, Oana! La mulţi ani, Traiana! La mulţi ani, 2014!

Citit 1499 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 19:15

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate